ZTE va realiza o parte din reteaua 4G pentru Cosmote

0
20

ZTE

Cu sediul principal în Grecia, Grupul OTE are operațiuni majore în țările din Europa de Sud-Est, inclusiv în Grecia, Albania și România. Deutsche Telekom este cel mai mare dintre acționarii săi, detinand 40% din acțiunile OTE Group Grecia. În 2012, COSMOTE România a câștigat licitația pentru frecvente LTE.

“În 2010, ZTE a finalizat cu succes un proiect UMTS (Sistem Universal Mobile Telecommunications) pentru COSMOTE România, folosind tehnologii SDR (software defined radio) și capacități de transmisie in rețea. Cooperarea anterioara între COSMOTE și ZTE, pentru rețelele UMTS, a creat o bază solidă pentru continuarea lucrărilor la proiectele LTE. Vor fi construirea peste 3.000 de stații”, a anuntat compania din China.

Xiong Hui, SVP la ZTE, a declarat, “Suntem foarte recunoscători pentru că operatorul COSMOTE România ne-a ales din nou ca partener strategic. Datorita soluțiilor inovatoare, cum ar fi Cloud Radio, rețeaua LTE a COSMOTE Romania va utiliza cele mai moderne solutii tehnice, pentru a îmbunătăți experiența clienților. Cele mai bune resurse ZTE vor transforma acest proiect intr-unul de succes.”

La sfarsitul lunii iulie 2014, ZTE a obtinut 146 contracte comerciale pentru LTE / EPC in întreaga lume, care acoperă 70% din țările care au investit în LTE. ZTE are cea mai rapidă creștere mondială ca furnizor LTE. In anul 2013 cota companiei pe noile piete LTE a fost de aproape 20%. ZTE a realizat cu succes rețele LTE pentru operatori cum ar fi China Mobile, China Telecom, Hutchison, Softbank, KPN, Telenor, TeliaSonera, Vodafone, VimpelCom și Bharti, potrivit HDSatelit.blogspot.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.