Activ EFEM, se transforma in postul Tananana

Tananana Logo

Societatea Videomarket, care operează postul de radio, deține licențe în București, Timișoara, Huși și Medgidia. Stațiile vor face retransmisie integrală de la București. Tanănana va avea producție proprie 9,66% și alte producții 90,34, potrivit proiectului depus la CNA.

Liliana Georgescu, director general al Videomarket, a declarat în fața membrilor că echipa postului s-a mărit de la 12 la 30 de persoane.Postul ActivEFEM își va schimba denumirea în Tanănana, după ce forul audiovizual a aprobat solicitarea companiei de a-și modifica numele și grila de programe. Vlad Craioveanu se numără printre realizatori. El va realiza matinalul alături de Ciprian Muntele. Postului i s-au alăturat mai mulți foști de la Radio Guerrilla, printre care se numără Bogdan Șerban și Mircea Oculeanu.

Potrivit proiectului depus la CNA, știrile vor fi din oră în oră, în fiecare zi de luni până vineri, în intervalul 8.00 – 20.00, de Alina Barbu, Mihaela Chiriac și Alexandra Coravu, scrie PaginadeMedia.ro

Zilele trecute Vibe FM si-a schimbat profilul din Dancefloor Station in Soft Music ca si Magic FM, deci cand nu merge ceva schimbam profilul de muzica sau chiar si numele, acu cativa ani pe frecventele Romantic FM a intrat Radio ZU, acu Romantic FM doar in Bucuresti se aude, si inca o miscare buna cat de curand, frecventele Info Pro pe care acuma emite Pro FM va intra DIGI FM.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.