Adela Popescu si-a refuzat iubitul

Adela Popescu inca nu este pregatita pentru casatorie. Ea a refuzat de curand cererea in casatorie facuta de Marius Kalmar, iubitul ei.

Adela a motivat acest gest spunand ca deocamdata este prea devreme pentru a face acest pas. Cei doi vor mai avea ocazia sa aduca in discutie ideea casatoriei, insa abia peste cateva luni. Adela Popescu si Marius Kalmar sunt impreuna de aproape doi ani, fiind unul dintre cel mai stabil cuplu din showbiz-ul autohton.

adelapopescu

Intre timp Adela isi vede in continuare de rolul din serialul “Aniela”. In cadrul episodul difuzat la TV pe 11 februarie Adela a fost protagonista unor scena fierbinti care au facut deliciul publicului. Intr-un cadru romantic, la lumina lumanarilor, Aniela (Adela Popescu) si Radu (Mihai Petre) au avut parte de magia primei nopti de dragoste.


Sursa: Muzica9

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.