Amadeus reprezinta Romania la World Expo 2010

0
75

World Expo 2010 este o expozitie cu participare mondiala ce se desfasoara in perioada 1 mai – 31 octombrie, la Shanghai, si beneficieaza de un buget de peste 3 miliarde de euro, depasind astfel la nivel de costuri si Jocurile Olimpice din Beijing.

Trupa Amadeus a fost invitata sa participe la acest eveniment si sa concerteze in cadrul evenimentelor culturale ale expozitiei. Andreea, Alexandra, Patricia si Cristina vor pleca pe 26 mai la Shanghai, urmand sa stea pana pe 3 iunie. Amadeus va demonstra inca o data ca succesul in muzica nu tine de limba, de religie sau de nationalitate, si ca numele tarii poate fi rostit si in cele mai demne si frumoase moduri.

„Abia asteptam sa cantam iarasi in Asia, mai ales ca in partea aceea a lumii genul nostru de muzica are extrem de multi fani. Am pregatit un show special, avand in vedere ca ne reprezentam artistic tara iar spectacolele noastre trebuie sa fie memorabile.”

Expozitia are la baza prezentarea de catre fiecare tara participanta a progreselor inregistrate in domeniul stiintei, tehnologiei, ecologiei si culturii.

Romania se prezinta cu un pavilion care raspunde perfect temei generale a expozitiei, un pavilion national intitulat – GREENOPOLIS – „MEGAPOLISUL VERDE” – concept arhitectural structurat in jurul conceptului „Orasul Verde”, avand forma unui mar si ocupand un spatiu de 2000 mp.
LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.