Ramona Badescu a lansat – Jumi Juma


Ramona BadescuFiindca tot e inceput de saptamana (luni a fost doar prelungirea weekendului), si toti suntem plini de energie si zel, s-a hotarat si colega noastra, Diana, sa ne faca surpriza de ne-o prezenta pe frumoasa Ramona Badescu si noul ei album “Jumi Juma”.

“Jumi Juma” este un album interesant. Am reusit sa-l ascult integral, in masina, venind de la conferinta de presa unde Ramona, inca o data, a dat o lectie despre Romania, romanilor.
“Jumi Juma”, pentru ca albumul contine sase piese romanesti si sase napolitane. Pentru ca Ramona si-a petrecut jumatate din viata in Romania si cealalta jumatate in Italia, pentru ca exista multe simboluri care te trimit cu gandul la “jumatate tu, jumatate eu”, iar Ramonei ii plac simbolurile.

Albumul a fost realizat “pe drumuri” dupa cum zice artista, intre Italia, Romania si Chisinau, unde cei de la Millennium au ajutat-o pe Ramona sa poata definitiva acest produs de suflet.

Dintre piesele romanesti puteti asculta, cu o orchestratie de exceptie si cu (Ramona) o voce care m-a surprins prin forta si inteligenta ei artistica, “Marioara de la Gorj””; “Sanie cu zurgalai”; “Saraca inima mea”; Un album altfel, care nu atinge zonele la moda dar care, cu fiecare piesa, transpira sensibilitate si dragoste pentru tara.


Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone