Directia 5 in concert


Directia5Ca Directia 5 recent a lansat un nou material discografic, numit “Romantic”, stim deja. Faptul ca lansearea a avut loc in cadrul a doua concerte, s-a scris si asta, dar cum a fost la concert… ei, asta va povesteste colega noastra Diana, care ieri seara a luat parte la cel de-al doilea eveniment marcant pentru noul album.

Aseara am vizitat Teatrul National din Bucuresti ca sa ma bucur, alaturi de toata lumea care a fost prezenta (si a fost multa lume), de cel de-al doilea concert de lasare al formatiei Directia 5.

Evenimentul organizat de Cat Music, Media Services Events, a fost un real succes. Am concluzionat, iubim Directia 5 pentru profesionalism, pentru dragostea cu care ne-au obisnuit, pentru ca sunt consecventi si foarte talentati, pentru ca, fara sa faca compromisuri, in 2010, umple sali ca si cum ar fi… usor!

De multa vreme nu am mai fost la un concert in care publicul sa aplaude de la primele acorduri, sa cunoasca si sa cante, alaturi de trupa, multe dintre piese, sa se ridice in picioare si sa aplaude cu fiecare ocazie, fie ea si un solo de 30 de secunde. O reala placere. Iar daca, printre cititori sunt si oameni care ar dori sa ii cheme in concert, va rog, nu ezitati o clipa, merita fiecare efort.


Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone