Un loc de muncă destinat pentru persoanele cu dizabilități, serviciul „Angajare asistată lansat de asociația Casmed MD

0
253

Angajarea asistată reprezintă un proces bazat pe necesităţile, competențele și dorințele persoanei cu dizabilități care necesită suport în găsirea unui loc de muncă. Cum se realizează angajarea asistată?

01

Stabilirea contactului și implicarea beneficiarului

02

Elaborarea profilului vocațional

03

Identificarea locului de muncă

04

Implicarea angajatorului

05

Asistența la locul de muncă și monitorizarea post-angajare.gestionezi singur salariul, poți întreține familia, îți poți cumpăra lucruri de care ai nevoie.

Suport multiplu

Statul continuă să-ți achite indemnizația de dizabilitate chiar și după ce ai fost angajat.

 

Experiență

Crești profesional, în viitor poți să aspiri la un post de muncă mai bun.

 

Stagiu de cotizare

La atingerea vîrstei de pensionare vei primi o pensie mai mare.

 

Socializare

Îți lărgești cercul de prieteni și cunoștințe și poți discuta pe o gamă mai largă de subiecte.

 

Membru al unei echipe

Munca în echipă te face să tinzi spre obiective comune, iar succesele îți vor aduce satisfacția aprecierii și recunoașterii.

 

Respect

Oamenii te privesc ca pe un om independent, care muncește și face lucruri utile pentru societate.Avantajele să angajezi o persoană cu dizabilități.

Persoanele cu dizabilități, care s-au aflat mult timp în căutarea unui loc de muncă, vor aprecia jobul obținut și vor fi devotați.
Facilități
Statul subvenționează crearea și adaptarea locului de muncă, precum și impozitele aferente plăților salariale pentru persoanele cu dizabilități angajate.
Legislație
Angajând persoane cu dizabilități, te asiguri că respecți legislația, care prevede incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități, inclusiv integrarea acestora în piața muncii.
Imagine
Compania ta va fi recunoscută drept una responsabilă social și un angajator grijuliu și prietenos.
Performanță
O persoană cu dizabilități, cu calificări și abilități potrivite jobului pe care îl propui, poate îndeplini eficient sarcinile ca și oricare altă persoană calificată sau chiar mai bine.
Socializare
Îți lărgești cercul de prieteni și cunoștințe și poți discuta pe o gamă mai largă de subiecte.
Diversitate
Angajații cu dizabilități ar putea să aducă în compania ta o viziune și practici noi, reieșind din experiența sa de viață.
Prosperare
Într-o companie în care există diversitate și se iau în considerație experiențele de viață ale angajaților, cu și fără dizabilități, aceștia sunt mai receptivi, productivi, creativi și mai inventivi în găsirea de soluții eficiente. Persoanele cu dizabilități , care doresc să beneficieze de serviciile angajare asistată, sunt rugați să apeleze numărul de telefon +37367664333, sau la adresa de email casmed.angajare.asistata@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.