„Naked”: Noul single si noul videoclip animat al trupei COSMOS IN BUZUNAR

0
176

Grupul din Chișinău, Cosmos in Buzunar, care cântă muzică electronică, a lansat single-ul „Naked” și un videoclip animat pentru acesta. În iulie, trupa va concerta la festivalul Electric Castle din Cluj.

Noul single „Naked” continuă evoluția sunetului muzical al grupului și reprezintă o combinație de techno-beats, basuri profunde și efecte sonore abstracte, creând o atmosferă unică în stilul lucrărilor anterioare ale muzicienilor. Este întotdeauna un amestec de cold wave, synth wave, synth-pop, IDM, ambient, progressive techno. Grupul prezintă tradițional videoclipuri publicului pentru aproape fiecare nouă compoziție.

Autorul videoclipului muzical animat este un talentat artist și ilustrator local, Vasile Pascal. Pavel și Adrian l-au întâlnit în timpul studiilor lor (amândoi sunt și ei artiști educați). Clipul reprezintă o lume grafică plină de culori strălucitoare și figuri explozive care se împletesc cu ritmurile cântecului, creând o călătorie vizuală unică pentru spectator. Personajul principal al acestei povești este „Naked”, așa cum sugerează și titlul noii compoziții.

Regizor, editor, animator, design de personaje: Pascal Vasile

Muzică: Cosmos in Buzunar

Text: Pavel Olari

Mix/master: Adrian Roșca

PR: Lev Riseman

Si nu uita, următorul concert Cosmos in Buzunar va avea loc 20 aprilie la Iași împreună cu un grup românesc Pinholes. După acest concert, trupele vor cânta împreună pe 20 aprilie. Și în mai se vor reîntâlni pe aceeași scenă în timpul concertului din București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.