Bilantul victimelor de la Clubul Colectiv a ajuns la 30 de morti iar 90 sunt grav raniti


Incendiu in Clubul Colectiv

Anchetatorii încearcă să desluşească ce a dus la moartea a 30 de oameni şi la rănirea altor aproape 150. Încă trei persoane au murit astăzi, iar numărul răniţilor în stare gravă ajunge la 80 – 90. Autorităţile au avertizat că numărul victimelor ar putea să crească în mod considerabil. Totodată, alţi 29 de răniţi sunt greu de identificat.

În ceea ce privește ancheta, au fost ridicate noi mijloace materiale de probă ce urmează să fie folosite pentru lămurirea împrejurărilor în care a avut loc incendiul de vineri seara.

De asemenea, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București ridică de la sediile mai multor instituții publice şi private documentele apreciate ca fiind utile soluționării cauzei.

La sediul Poliției Capitalei, continuă audierile de martori. În continuare se verifică starea de sănătate a persoanelor internate în unitățile spitalicești, pentru a se stabili care dintre acestea pot fi audiate, precizează comunicatul.

„Ţinând cont de circumstanţele producerii acestui dezastru, felul în care s a produs incendiul, incinta, producerea de gaze toxice, faptul că era o incintă neaerisită… faptul că oamenii din cauza panicii s-au călcat, s-au bulucit spre ieşire, dar şi datorită arsurilor, toate aceste circumstanţe fac ca prognosticul să fie sever şi sigur, evaluăm, estimăm faptul, prin prisma datelor, că numărul deceselor poate creşte semnificativ”, a declarat Ioan Lascăr, scrie Digi24.ro

Peste 60 de ambulante la locul accidentului, 17 autospeciale de pompieri tot Bucurestiul a fost la locul tragediei.Peste 12000 de oameni sunt in strada este Marul Solidaritatii fiecare se gandeste ca putea fi copilul lui in clubul groazei.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.