Ce facem de 1 Mai ?

0
34

1 Mai La Mare

Daca e zi libera, se stie: trebuie sa pleci din oras. Urmatoarea oprire: la mare, ca asa e traditia de 1 mai. Lume multa, o prognoza meteo destul de buna si foarte mult clubbing.

Pentru ca joia este noua vineri, weekend-ul de 1 mai se prelungeste si cluburile (sau corturile) isi deschid usile de pe 30 aprilie. La cortul Sunwaves o sa ai parte de o prima zi de clubbing cu Dj Sneak si un opening act marca Ali Nasser, plus visuals by Cote.

Cativa metri mai la sud, tot in Mamaia, prima noapte Sea Sound iti aduce o petrecere Berlin vs Frankfurt cu Sascha Funke, Einzelkind si Kia. La Mania aduc petrecerile MayDay si deschid seria cu M.A.N.D.Y., Audiofly si Sepp.

Ziua de 1 mai incepe cu un after la 9 dimineata la Sunwaves beach alaturi de Kozo si continua cu o noapte plina. In cortul incalzit Sea Sound, ai un warm up George G., Livio & Roby pentru ca mai apoi Loco Dice sa intre la platane. La Sunwaves ii gasesti pe Scarlett Ettienne si pe James Zabiela la Kristal Stage si pe Federico Molinari la Sunrise Stage. La Mania mizeaza pe Sasha, Gossip-ul ti-o aduce pe Sonique, iar in Bamboo ai parte de o noapte rap alaturi de Busta Rhymes.

Dava vrei ceva mai la sud, in Vama Veche ii gasesti pe Suie Paparude, pe OCS sau pe Unu’ prin Goblin, La Culcat sau in Terasa Hand.

Ultima noapte de clubbing din “week-end-ul muncitoresc” suna promitator: John Digweed si Ricardo Villalobos la cortul Sunwaves, iar la Sea Sound ai parte de o noapte Cadenza- Thomas Melchior, Mirko Loko, Alex Picone si un live act Digitaline. Ja Rule o sa isi faca aparitia in Bamboo Mamaia, iar pe Lee Burridge o sa il gasesti in La Mania. In Gossip o sa fie noapte % romaneasca: Rosario, Kool, Optik, Libra si Eftimie, iar pe cei de la Kumm o sa ii gasesti in Vama.

Pentru un week-end atat de plin trebuie sa iti pregatesti portofelul. La Sea Sound intri cu 20-30 de lei, pentru o noapte la Sunwaves nu dai mai mult de 50 de lei, iar in La Mania trebuie sa scoti din buzunar ceva mai mult pentru o noapte cu Sasha: 80 de lei, precizeaza campusnews.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.