Connect-R a lansat videoclipul piesei – Still – in exclusivitate pe Music Channel

connect-rTimp de trei zile, ai ocazia sa vezi in exclusivitate la Music Channel cel mai recent single Connect-R, in colaborare cu Chris Mayer – “Still”.
Cele mai noi videoclipuri se vad numai la Music Channel! De data aceasta, Music Channel aduce cel mai recent videoclip semnat Connect-R si Chris Mayer, “Still”.

Saptamana aceasta, videoclipul poate fi vazut in premiera absoluta numai la Music Channel si pe www.1music.ro . Single-ul, o productie marca “Rappin` On Production” – numele colaborarii celor doi artisti, promite sa fie unul dintre cele mai hot single-uri ale verii. Piesa a urcat rapid in topurile radio si beneficiaza deja de o serie de remixuri.

Videoclipul noii piese, realizat in regia lui Ciprian Florea, aminteste de clipul “Burning Love”, realizat tot in regia fostului membru al trupei Bliss, dar aduce un aer aparte prin prezenta foarte sexy a unei rusoaice. Timp de trei zile, poti vedea cel mai recent videoclip al hit-maker-ului numai la Music Channel si pe www.1music.ro
Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.