AlbNegru lanseaza – Charisma – Video Teaser


AlbNegruAndrei si Kamara revin in atentia publicului cu un nou single Charisma. Piesa a fost compusa de Connect-R si Chris Mayer, iar textul a fost scris de Connect-R.

Noul single inseamna pentru AlbNegru si o noua directie in cariera lor muzicala: “Schimbarea este bine gandita si din ceea ce se vede pana in momentul de fata este binevenita pentru ca posturile radio o difuzeaza destul de mult, fapt ce ne bucura. Aveam nevoie de aceasta gura de oxigen si iata ca piesa Charisma a venit la momentul oportun. Am apelat la 2 compozitori in voga, Connect-R si Chris Mayer in care avem mare incredere si cu siguranta vom continua colaborarea cu ei.”, spune Kamara.

“Schimbarea de stil e necesara adesea. Ca sa te mentii acolo sus, trebuie sa te reinventezi si sa surprinzi publicul. N-am avut niciodata teama de a incerca ceva nou, doar asa poti evolua in mainstream.”, a adaugat Andrei.

Mesajul pe care-l transmite piesa este ca dragostea nu e precum o rigla, ci seamana mai degraba cu o linie continua care se misca de sus in jos si nu se intrerupe niciodata. Cand sunt sentimente la mijloc, trebuie sa lupti pentru povestea ta si sa te bucuri de viata asa cum e ea, cu zambetul pe buze.

AlbNegru inseamna pentru Andrei si Kamara prietenie, o a doua familie, o oaza de relaxare si creatie, dar si locul lor de munca. La noua piesa s-a lucrat aproximativ 3 saptamani, acest interval incluzand procesul de creatie, inregistrarea.

“Cu aceasta piesa pregatim si cel de-al optulea clip din povestea AlbNegru. Un clip la care se lucreaza de peste 2 luni. Cu regizorul Dan Petcan, noi am mai lucrat la alte 4 videoclipuri, printre care si “Amintiri”. El vrea sa se autodepaseaca cu aceasta ocazie si ne promite un material care sa surprinda placut si care sa ajute piesa la o mai buna promovare.”, spun AlbNegru.

Regizorul Dan Petcan se pare ca a si reusit ce si-a propus, videoclipul Charisma – unul de imagine – stand marturie deja, fiind unul dintre cele mai frumoase clipuri ale acestui moment in industria muzicala din Romania.

“Videoclipul s-a filmat in 2 etape. Pe 3 februarie ( 14 ore ) si pe 14 februarie (10 ore). Ne-am petrecut Ziua Indragostilor la filmare, noroc ca eu am fost toata ziua cu Ramona si am sarbatorit muncind artistic. Scenariul e simplu, noi ratacim intr-o lumea ireala unde intalnim trei fete si intram in realitatea lor pentru a trai anumite fantezii. Fetele sunt total diferite: una este sexy si indrazneata, a doua e copilaroasa si jucausa si a treia e mai nebunatica.” , spune Kamara.
Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon
Share on Reddit
Reddit
Print this page
Email this to someone
email