Cypress Hill Feat Tom Morello – Rise Up NEW VIDEO


cypresshill-tom-morello
Cypress Hill au lansat videoclipul pentru piesa “Rise Up”, in care canta alaturi de chitaristul trupei Rage Against The Machine, Tom Morello.

“Am inregistrat cea mai mare parte a albumului, dar la un moment dat ne-am spus ‘Hai sa incercam ceva diferit'”, a declarat B-Real pentru AOL. “Ne-am gandit ca ar trebui sa colaboram cu Tom Morello, care s-a integrat perfect. Am vorbit cu el si ne-a dat doua piese excelente.”

“Dupa aceea ne-am gandit ‘Super, acum avem piesele de la Tom, hai sa incercam sa vorbim cu mai multi oameni pentru a otbine astfel de materiale.’ Asa am ajuns sa vorbim cu Daron [Malakian] de la System of a Down.”

Piesa “Rise Up” este inclusa pe cel de-al optulea album de studio al trupei, care va avea acelasi nume si care va fi lansat pe 20 Aprilie. Pe langa Tom Morello si Daron Malakian, pentru acest album au mai colabora Young Dre, Mike Shinoda de la Linkin Park, Marc Anthony si Pitbull.


Sursa: MTV

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone