Din 1 octombrie RCS-RDS lanseaza Digi World si Digi Life

0
0

RCS RDS DIGI

Digi Life

Digi World

Dupa lansarea lui Digi 24 Constanta, RCS-RDS ne lanseaza doua posturi noi de televiziune, mai precis doua modificari ale unor posturi mai vechi Analog TV si DigiTV Info unde a primit autorizatia de la CNA pentru modificarea grilei si a denumirii posturilor in Digi World si Digi Life.

Ii bine de stiut RCS-RDS mai detine Digi Sport 1, 2 si 3, Digi24 HD, Digi Film, Digi Premium, UTV.Si bine inteles pentru cine nu stie RCS-RDS este actionar si la 1 Music Channel si a ajutat si la, lansarea lui Hit Music Channel si o lansare in vecini in Ungaria mai precis la 1 Music Channel HU.

RCS-RDS este numarul 1 ca lider pe piata din Romania la furnizarea serviciilor de televiziune si internet si este unul dintre cei mai importanti operatori din regiune cu servicii de telecomunicatii de prima clasa in Romania, Ungaria, Cehia, Slovacia, Croatia Serbia, Italia si Spania.

Deci maine incepand cu orele 18:00 cele doua posturi vor intra in forta in emisie, ii vom astepta cu drag sa vedem ce emisiuni vor avea.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.