Soparla – Losing my mind – Videoclip Oficial


Soparla

La doi ani de cand Soparla a parasit trupa Animal X, artistul s-a hotarat sa inceapa o cariera solo. Asadar, relansarea sa muzicala a inceput cu piesa “Losing my mind”, care se bucura si de un videoclip.

Impreuna cu echipa Sindrum Media, Soparla s-a reinventat, si-a schimbat look-ul si a lucrat la un concept de show inedit.

La compozitia piesei “Losing my mind” au lucrat si Shatyr, Oana Matache, Criss Yann si Noni, iar de videoclip s-a ocupat Divizia de Film, in regia lui Mircea Ibadof.

Filmarile pentru videoclip au durat 4 zile, au avut loc la Faur si nu au fost lipsite de incidente. Este vorba despre un videoclip urban, ce contine multe elemente din sporturile extreme: slakling, parkour, trial, monocycle, breakup, etc, rezultat al faptului ca Soparla a fost mereu apropiat de comunitatile underground si a sustinut astfel de miscari. In primul episod “The Episodes by Sindrum” este inclus si un making of al videoclipului:

In ultima vreme, Soparla isi petrece timpul in sala de repetitii, alaturi de dansatorii sai, dar fanii il pot gasi pe pagina lui de Facebook unde este foarte activ.

http://www.youtube.com/watch?v=4cdNubRZC0w

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone