Din 25 Octombrie RCS-RDS introduce Comedy Central Extra si Nickelodeon

RCS RDS DIGI

Televiziunile Comedy Central Extra și Nickelodeon vor intra din 25 octombrie a.c. în peste 3 milioane de case noi, după semnarea acestui acord de distribuție, atât în cablul digital, în cablul analogic cât și pe platforma DTH, conform informațiilor Media Expres.

Viacom a semnat cu RCS & RDS un contract de distribuție pentru televiziunile Comedy Central Extra și Nickelodeon în România și Ungaria, rețele care cumulează peste 3,5 milioane de abonați dintre care peste 3 milioane în România, potrivit unei informații publicată de presa internațională și preluată de Media Expres.

Comedy Central Extra difuzează unele dintre cele mai acide show-uri și seriale de comedie din Statele Unite ale Americii și s-a lansat în România la începutul acestui an, fiind o televiziune distribuită deocamdată pe platforma DTH a Romtelecom și preluată de alți operatori independenți.

Nickelodeon este o televiziune care difuzează entertainment pentru întreaga familie, având un public țintă format din copiii cu vârste între 4 și 14 ani.

Distribuția în România a televiziunilor se face prin intermediul companiei Tematic Cable.

Leave a Reply

Your email address will not be published.