Din 25 Octombrie RCS-RDS introduce Comedy Central Extra si Nickelodeon

0
4

RCS RDS DIGI

Televiziunile Comedy Central Extra și Nickelodeon vor intra din 25 octombrie a.c. în peste 3 milioane de case noi, după semnarea acestui acord de distribuție, atât în cablul digital, în cablul analogic cât și pe platforma DTH, conform informațiilor Media Expres.

Viacom a semnat cu RCS & RDS un contract de distribuție pentru televiziunile Comedy Central Extra și Nickelodeon în România și Ungaria, rețele care cumulează peste 3,5 milioane de abonați dintre care peste 3 milioane în România, potrivit unei informații publicată de presa internațională și preluată de Media Expres.

Comedy Central Extra difuzează unele dintre cele mai acide show-uri și seriale de comedie din Statele Unite ale Americii și s-a lansat în România la începutul acestui an, fiind o televiziune distribuită deocamdată pe platforma DTH a Romtelecom și preluată de alți operatori independenți.

Nickelodeon este o televiziune care difuzează entertainment pentru întreaga familie, având un public țintă format din copiii cu vârste între 4 și 14 ani.

Distribuția în România a televiziunilor se face prin intermediul companiei Tematic Cable.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Sustine proiectul Radio Noise Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.