Dupa 18 ani de activitate, Alexandru Oprea paraseste RCS & RDS

0
29

Alexandru Oprea

Un comunicat al companiei arată că directorul său părăseşte firma după 18 ani de activitate. Nu a fost oferit un motiv sau o persoană care îl înlocuieşte, ceea ce denotă o plecare abruptă.

“Domnul Alexandru Oprea a adus o contribuţie semnificativă în poziţionarea companiei ca un jucător puternic pe piaţa de telecomunicaţii din România, dar ṣi un important trust media format din nouă televiziuni”, arată un comunicat al RCS & RDS.

“Sunt onorat că am putut să particip la dezvoltarea ṣi consolidarea unei companii pe care o consider exemplară pentru mediul privat din România. Sunt sigur că în domeniul domeniul telecomunicaţiilor, RCS & RDS va continua să fie un nume de referinţă ṣi va ramane cel puţin la fel de competitivă. Îmi doresc totodată, ca ṣi proiectele Digi Sport ṣi Digi 24, precum canalele de documentare ṣi film să îṣi continue ascensiunea ṣi să rămână aceleaṣi demersuri media spre civilizaţie ṣi profesionalism, aṣa cum au fost concepute.

Îmi doresc ca ṣi pe viitor, oricând voi auzi de RCS & RDS ṣi de trustul Digi, să fiu mândru că am făcut parte din acest proiect remarcabil” a declarat Alexandru Oprea, citat de propria companie.

“Compania îi mulţumeṣte domnului Alexandru Oprea pentru contribuţia acestuia la evoluţia companiei ṣi împlinirea proiectelor sale”, mai spune comunicatul, scrie Economica.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.