Frigul se mentine in toata tara dupa aia vin ninsorile

0
61

Ninsoare

Vremea va fi rece, geroasă local în regiunile intracarpatice; temperaturile minime se vor încadra în general între -13 și -3 grade. Cerul va deveni treptat variabil în vest și nord-vest, dar va prezenta înnorări în rest și temporar va ninge în zonele montane, pe arii relativ extinse în sud și est și local în centrul teritoriului. Ninsorile vor fi în general slabe, exceptând zona Carpaților Meridionali și jumătatea de vest a Munteniei, unde, pe spații mici va ninge moderat cantitativ cu depunere de strat nou de zăpadă în medie de 6…10 cm.

Cerul va fi variabil, cu înnorări, în special în prima parte a intervalului, în jumătatea de est a țării unde trecător va ninge slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, în Moldova, Bărăgan și Dobrogea, unde izolat zăpada va fi spulberată. Spre dimineață, pe spații restrânse va fi ceață cu depunere de chiciură.

Vremea se raceste si dupa aia incep ninsorile daca ai drum cu masina sa fii echipat de iarna, cauciucuri si lanturi depinde de situatie, daca tot trebuie sa mergi cu masina pe ninsoare sa ai la tine un termos cu ceai cald ca nu se stie daca prinzi ambuteiaje pe drum in locatia in care doresti sa mergi, drum bun iti uram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.