Ploi torentiale in majoritatea regiunilor si COD PORTOCALIU de NINSORI

0
16

Ninsori puternice

A fost emis un cod portocaliu şi un cod galben de intemperii, în vigoare de duminică, 11 octombrie, care afectează aproape toată România. La munte şi în zonele înalte din nordul ţării vor apărea şi ninsori.a emis un cod portocaliu şi un cod galben de intemperii, în vigoare de duminică, 11 octombrie, care afectează aproape toată România. La munte şi în zonele înalte din nordul ţării vor apărea şi ninsori.

În Carpaţii Orientali va ninge şi se va depune strat de zăpadă, dar temporar vor fi şi precipitaţii mixte şi se va forma polei. Precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare se vor semnala şi în zonele montane înalte din restul ţării, dar şi în nordul Moldovei şi în estul Transilvaniei.Vântul va avea intensificări cu viteze de 55…60 km/h, mai ales în regiunile sudice, iar în sudul Banatului, estul Munteniei şi Dobrogea, precum şi la munte, vor fi rafale de peste 70 km/h, scrie RomaniaTV.net

Vremea sa schimbat radical in ultima saptamana, de la o zi la alta temperaturile au luat-o val vartej in jos, deci trebuie sa fim pregatiti deja pentru vreme mai rece ploioasa si in unele zone chiar si geroasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.