Romania merge la Euro 2016 – Insulele Feroe – Romania, scor final 0-3

Euro 2016

Golgheterul Budescu in varsta de 26 de ani a fost cel mai bun jucător al tricolorilor la Torshavn. Golgheterul celor de la Astra a stabilit scorul pauzei prin două execuții extraordinare, care au coincis și cu singurele șuturi ale noastre pe spațiul porții.

După ce a deschis scorul în minutul 4, cu un șut de la marginea careului de 16 metri, Budescu a ieșit cu adevărat în evidență la ultima fază a primei reprize. Atunci, mijlocașul, care nu a jucat deloc cu Finlanda, a avut o execuție care i-a lăsat fără nicio replică pe feroezi.

Budescu a primit o pasă în banda dreaptă din partea lui Adi Popa, după care a șutat la poartă, a la Hagi, fără nicio speranță pentru Nielsen, care a privit neputincios cum mingea intră în plasă pe sub transversală.

După meci, jucătorul Astrei a declarat că s-a gândit de la început că poate marca: “Am încercat să dau spre poartă. E foarte bine că a intrat. A fost un singur meci, am înscris două goluri. Calificarea a fost adusă de întreaga echipă. A fost greu, o oarecare presiune.”

”Nu poate să joace singur, nu este doar băiatul meu, ci și al echipei naționale. Toată lumea o să zică că a vrut să centreze. A lovit mingea cu o biomecanică extraordinară, practic mângâie mingea, se vede și la antrenamente. Traversează o perioadă bună, Budescu este foarte talentat, în orice moment poate face diferența, relateaza DigiSport.ro

A fost un meci frumos, chiar nu imi imaginam ca vom inscrie nu unul, nu doua ci trei goluri Bravo Romania, Mergem la Euro2016, Budescu a inscris doua goluri si Maxim un gol inca odata Bravo Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published.