Politisti implicati intr-un accident

0
0

Politisti

Maşina urmărită de doi poliţişti care au fost implicaţi într-un accident, în urma căruia unul a murit şi altul a fost grav rănit, nu transporta mărfuri de contrabandă.

Bogdana Crăciun, reprezentat al IJP Suceava, a declarat pentru Mediafax că poliţiştii au reuşit să stabilească cine este şoferul autovehiculului bănuit că transportă ţigări de contrabandă, dar că în urma verificărilor s-a stabilit că acesta transporta, în condiţii de legalitate, mărfuri ce urmau să fie comercializate.

Aceeaşi sursă a menţionat că misiunea de urmărire a poliţiştilor a fost declanşată în urma unui apel la numărul de urgenţe 112, o persoană sesizând că în maşina respectivă s-a transporta ţigări.

Crăciun a adăugat că poliţiştii continuă cercetările pentru a stabilit cine a sunat la 112 şi a furnizat informaţii false.

Un echipaj al Poliţiei format din doi agenţi de la biroul Poliţiei Rutiere au fost implicaţi într-un accident grav în urma căruia unul a murit şi altul a fost grav rănit, ne informeaza Antena3.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.