Proteste in Strada – Codul penal modificat prin OUG

Proteste in Strada

Ministrul Justiţiei, Florin Iordache, a anunţat astăzi, după şedinţa de Guvern, că a fost adoptată prin ordonanţă de urgenţă, modificarea codurilor penale. Totodată, a fost adoptat şi proiectul graţierii unor pedepse.„Am adoptat o serie de măsuri care vizează evitarea unei hotărâri-pilot la CEDO. Am adoptat proiectul de lege privind graţierea unor pedepse”, a declarat ministrul Justiţiei, scrie Digi24.ro

In Bucuresti lumea s-a adunat in jur de 12.000 de oameni, la Cluj 8000 de oameni, Sibiu: 5000, Timisoara 2.500, Brasov: 1500.

Se doreste alegeri anticipate asa nu se poate sa conduca cei din anii 90 si acuma sa fie la putere cei care au vandut tara asta pe bucati sa ajunga iar la putere pentru ce pentru ca sa fure pana nu mai pot.

Noi nu muncim atata cat pot ei sa fure.

La stiri s-a zis ca dosarul lui Dragnea a fost amanat adica cum el nu ii judecat doar oamenii de rand, asta ii democratia ? Sau traim un regim facut de un partid construit din hoti.

Romania nu se lasa la soarta hotilor PSD asa nu se mai poate.Toata lumea scandeaza Guvernul Grindeanu sa pice, Hotii Hotii Hotii.

ORDONANTA A FOST DEJA PUBLICATA IN MONITORUL OFICIAL !

Protestatarii continua sa vina spre Piata Victoriei, iar circulatia rutiera este blocata in zona, autoturismele fiind deviate de catre politisti, au declarat, pentru Agerpres, reprezentantii Jandarmeriei Capitalei.

La Iasi, numarul manifestantilor a crescut la peste 1.500. Si la Ploiesti peste o suta de oameni au iesit in strada, in centrul municipiului, pentru a-si exprima nemultumirea fata de Guvern.Si la Oradea lumea a iesit in strada in numar de 300 de persoane, la Constanta 250 de persoane, Craiova 250 de persoane.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.