Bianca & DOMG au lansat single-ul si videoclipul “Te vreau, dar nu te vreau”


Bianca & DOMG - Te vreau, dar nu te vreau

Descoperită de către băieții de la DOMG (Dorian Oswin și Mihai Gruia) Bianca, a lansat împreună cu cei doi, piesa și videoclipul “Te vreau, dar nu te vreau”.

“Te vreau, dar nu te vreau” este o melodie despre dragoste și despre alegerile complicate pe care le facem atunci când iubim, transmit DOMG.

“Sunt foarte fericită că lansez această piesă. “Te vreau, dar nu te vreau” este despre impasul dintr-o relație … despre acele momente în care am vrea să renunțăm, dar sentimentele față de celalalt nu ne lasă în pace. Sunt nerabdătoare să aflu ce părere aveți despre această piesă, tare dragă sufletului meu. Sper să vă placă și vouă la fel de mult cum îmi place mie”, spune Bianca.

Piesa “Te vreau, dar nu te vreau“ este compusă și produsă de către DOMG și este lansată împreună cu CAT MUSIC, iar videoclipul este filmat în București, regizor și DoP fiind TaZ.

Anul trecut, Bianca a colaborat cu artiști precum Cortes și Mircea Eremia, pentru piesa “Interzis”, respectiv “Fără ea, Fără el”. Cele două piese au adunat peste 3 milioane de vizualizări pe YouTube, fiecare.

Primul single DOMG a fost lansat în iarna anului 2015 împreună cu Alina Eremia, intitulat “Don`t Worry About It”, piesă ce a fost licențiată în mai multe teritorii din Europa.

DOMG a semnat de curând producții pentru artiști de top din România, printre care amintim doar câțiva dintre ei, Alina Eremia, Puya, Anastasia, Mellina și Vescan.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.