Cantareata AMI da lovitura pe YouTube cu noul ei single “Un Actor”


AMI este una dintre cele mai apreciate si iubite artiste de la noi din tara, dovada fiind succesul inregistrat cu fiecare melodie lansata. Ultima ei piesa, o colaborare cu What’s Up, este un remake dupa piesa Laurei Stoica, “Un actor grabit”. La doar 24 de ore de la lansare piesa se afla printre preferatele romanilor si ocupa locul 3 in trending pe youtube.

Artista debuta la 3 ani pe scena interpretand tocmai aceasta piesa a idolului ei. “La doar 3 ani si jumatate cantam din tot sufletul despre un actor care mi-ar fi frant inima. Traiam povestea piesei cu toata inima si, evident, i-am convins pe toti cei care m-au auzit si vazut la concursul MiniStar in 1993. Asa ca sinceritatea si expresivitatea puse pe tava, la acea vreme, mi-au adus si Trofeul competitiei. Primul meu premiu din cariera. De atunci a inceput efectiv drumul meu in muzica. M-am lansat cu “Un actor grabit”, melodie ce mi-a deschis drumul care m-a adus aici, in sufletele atator oameni”, spune AMI.

Artista si-a implinit astfel un vis din copilarie, la care nu a renuntat niciodata. Ultimele piese pe care AMI le-a lansat: “Trumpet lights”, “Somnu’ nu ma ia” sau colaborarile cu Grasu XXL (”Deja Vu” sau “3 Lucruri”) au ocupat luni la rand primele locuri in topurile muzicale romanesti.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.