RCS RDS a lansat propria retea de Wi-Fi Hotspot

0
22

RCS RDS DIGI

Clienţii RCS&RDS, abonaţi deja la serviciile fixe de acces la internet ale companiei, au acum la dispoziţie şi o reţea de puncte de acces Wi-Fi , disponibile în mai multe locaţii publice din Bucureşti, respectiv judeţele Constanţa, Bihor, Braşov, Sibiu, Mureş şi Argeş.

Prin intermediul reţelei proprii de hotspot-uri Wi-Fi, compania doreşte să ofere o alternativă la serviciile de acces la internet disponibile contra cost prin intermediul reţelelor de telefonie mobilă.

Utilizarea acestor hotspot-uri este gratuită pentru clienţii RCS&RDS, abonaţi ai serviciilor Digi Net Fiverlink 2 (39 lei), respectiv pachetele Digi Net Fiberlink 1 + Digi Net Mobil (39 lei). Pentru autentificare este necesar doar să introducem numele de utilizator şi parola folosită şi pentru conectarea la reţeaua fixă de acces la internet RCS&RDS. Hotspot-urile Wi-Fi pot fi accesate simultan, fără a fi deconectaţi de la reţeaua fixă de acces la internet.

În mod surprinzător, cea mai răspândită reţea de hotspot-uri Wi-Fi nu se află într-un mare centru urban cum este Bucureşti, unde deocamdată putem găsi puncte de acces doar la staţiile de metrou Izvor şi Eroilor, respectiv în mall-ul AFI Cotroceni. Lider detaşat cu un număr de 15 hotspot-uri este judeţul Constanţa, urmat de judeţul Bihor, locul de naştere al proprietarului companiei – Zoltan Teszari, cu 12 puncte de acces la internet.

În viitor compania plănuieşte să extindă reţeaua cu alte puncte de acces, instalate în baruri şi cafenele, restaurante, cluburi şi alte locaţii publice frecventate de un număr mare de vizitatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.