Romanii se considera nefericiti

0
13

Nefericiti

Românii sunt printre cei mai nefericiţi oameni din lume. Potrivit unui studiu, doar 16% dintre români se consideră fericiţi, procent care ne plasează foarte aproape de … Somalia.

Doar locuitorii din cinci ţări sunt mai nefericiţi ca românii. Iar diferenţele sunt oricum mici. Numai 14 l din oamenii care trăiesc în Uzbekistan şi Libia se declară mulţumiţi de traiul pe care îl au şi doar 13% din cei care locuiesc în Somalia, Irak şi Bangladesh. Motivul este cât se poate de evident: lipsa banilor. Locuitorii din toate aceste ţări au un trai dificil.

Nici românii nu sunt prea mulţumiţi de viaţa pe care o duc. Doar 16 la sută dintre ei se declară fericiţi. Un procent care ne asigură unul din locurile codaşe ale clasamentului. Acelaşi procent se mai regăseşte şi în Vietnam.

La polul opus, cei mai fericiţi oameni sunt locuitorii din Danemarca, Suedia şi Canada. Potrivit studiului, 70 la sută dintre cei care trăiesc aici se declară fericiţi. Iar asta se datorează condiţiilor de viaţă mult mai bune decât în celelalte ţări, ne informeaza Antena3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.