Taximetristii protesteaza la Brasov

0
25

Taximetrist

Taximetriştii protestează în Braşov. Aproximativ 100 de şoferi de taxi traversează în coloană oraşul, nemulţumiţi de Legea taximetriei şi cerând autorităţilor locale majorarea tarifului pe kilometru, informează Mediafax.

Protestul taximetriştilor nu a blocat traficul în oraş.

Purtătorul de cuvânt al Sindicatului Taximetriştilor din Braşov, Valentin Oancea, a declarat că taximetriştii braşoveni sunt nemulţumiţi de tariful practicat, respectiv 1,35 lei/km, pe care îl consideră mic, în condiţiile în care carburanţii s-au scumpit, iar firmele de taximetrie nu mai fac profit.

„Protestăm pentru că suntem nemulţumiţi de Legea taximetriei, dar şi de faptul că tarifele sunt prea mici în Braşov. Am depus la Prefectură o listă cu revendicările şi am adus şi câteva amendamente la Legea taximetriei, respectiv la articolul care spune că doar firmele de taximetrie cu peste 50 de maşini îşi pot organiza dispecerat şi la articolul care se referă la cazierul taximetriştilor”, a spus Oancea.

O altă doleanţă a teximetriştilor ar fi suplimentarea numărului de locuri de parcare în spaţiile amenajate în centrul oraşului, citeaza Antena3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.