Taximetristii protesteaza la Brasov

0
7

Taximetrist

Taximetriştii protestează în Braşov. Aproximativ 100 de şoferi de taxi traversează în coloană oraşul, nemulţumiţi de Legea taximetriei şi cerând autorităţilor locale majorarea tarifului pe kilometru, informează Mediafax.

Protestul taximetriştilor nu a blocat traficul în oraş.

Purtătorul de cuvânt al Sindicatului Taximetriştilor din Braşov, Valentin Oancea, a declarat că taximetriştii braşoveni sunt nemulţumiţi de tariful practicat, respectiv 1,35 lei/km, pe care îl consideră mic, în condiţiile în care carburanţii s-au scumpit, iar firmele de taximetrie nu mai fac profit.

“Protestăm pentru că suntem nemulţumiţi de Legea taximetriei, dar şi de faptul că tarifele sunt prea mici în Braşov. Am depus la Prefectură o listă cu revendicările şi am adus şi câteva amendamente la Legea taximetriei, respectiv la articolul care spune că doar firmele de taximetrie cu peste 50 de maşini îşi pot organiza dispecerat şi la articolul care se referă la cazierul taximetriştilor”, a spus Oancea.

O altă doleanţă a teximetriştilor ar fi suplimentarea numărului de locuri de parcare în spaţiile amenajate în centrul oraşului, citeaza Antena3.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Ca sa fii la curent cu ultimele stiri din Romania cat si din strainatate, acu poti afla cel mai simplu instaland aplicatia Stirile Radio Noise Romania care se gaseste in Google Play/Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.