Despre serialul The Librarians

0
16

The Librarians

Un serial facut dupa filmul The Librarians (bibliotecarii) foarte interesant foarte palpitant lansarea a fost pe postul tv din SUA TNT a avut o medie de audiență combinata de 7,3 milioane de telespectatori timp de 2 ore intre orele 8-10 PM orele SUA.

Bibliotecarii se concentrează asupra unei organizații vechi ascunse sub Biblioteca Publica Metropolitană dedicat pentru a proteja o lume ignorant de realitatea secreta si de magie. Actorii Rebecca Romijn, Christian Kane, Lindy Booth și John Kim sunt cei mai noi protectori ai bibliotecii.

Serialul da un sens a fantasticului, seamana putin cu serialul Warehouse 13 (Depozitul 13) dar mai dezvoltat si cu magie si artefacte.Primele doua episoade la, lansare ne-au tinut cu sufletul la gura pana la final, a fost vorba despre coroana regelui Arthur si al 2 -ilea episod a fost despre puterea coroanei regelui Arthur impreuna cu sabia excalibur.

Haideti sa urmarim trailerul acestui superb serial si sa va faceti o parere.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Sustine proiectul Radio Noise Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.