Din 9 noiembrie 2014, MGM devine AMC

0
5

AMC logo

Canalul va fi rebranduit in acest an, fiind afectate inclusiv versiunile localizate pentru Europa, America Latină, Asia, Africa si Orientul Mijlociu.

Ed Carroll, COO al AMC Networks, a promis că va fi difuzat și continut original, în premiera pe variantele europene ale AMC: “În ultimii ani, AMC a redefinit diverse genuri, prin realizarea la nivel cinematografic a unor seriale originale, dintre care amintim Walking Dead, Mad Men sau Breaking Bad. Intenția noastră este de a reproduce la nivel mondial aceasta strategie de mare succes în SUA, extinzand marca AMC la nivel planetar, pentru a crea astfel un mediu si mai larg de distributie a conținutului nostru original.”

Măsura a fost salutată de către Jeroen Bergman, directorul general de programe de la Liberty Global (companie care detine si UPC), care a declarat, “AMC Networks ofera productii excelente. Suntem încântați să anunțăm că vom oferi acest canal de divertisment, in premieră pentru abonatii nostri.”

AMC a declarat la momentul achizitiie Chellomedia si implicit a televiziunii MGM Channel că achiziția a fost motivată mai ales de televiziunile internaționale ale grupului și că va continuă să ofere conținut pentru partenerii săi de distribuție de la nivel mondial: “Chellomedia a dezvoltat un portofoliu remarcabil de canale populare, care ajung la sute de milioane de oameni din întreaga lume. Cum AMC Networks se extinde la nivel internațional, am avut marea dorință de a face ceva ce noi considerăm fundamental strategic, adică de a difuza conținutul nostru pe canalele Liberty Global. Aceasta achizitie ne permite să asigurăm o platformă de distribuție la nivel mondial. Împreună, putem dezvolta aceste active, transformându-le în unele chiar mai populare și mai valoroase”.

AMC va difuza de asemenea si filme de succes de la cei mai mari furnizori de continut din lume, cum ar fi de exemplu MGM, Paramount sau Sony.

AMC Networks este o companie americană înființată încă din anul 1980 si care a realizat producții de succes internațional, precum The Walking Dead, Mad Men, Breaking Bad, Hell on Wheels și altele.

AMC Networks mai deține și televiziunile AMC, IFC, WE TV și Sundance canal, cinematograful de artă IFC Center din New York, dar și compania Films IFC, potrivit HDSatelit.blogspot.ro


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.