Televiziunile Romanesti cu si despre Alegerile din SUA

0
17

Hillary vs Trump

Pro TV difuzează în această seară, de la 23:30, documentarul Trump versus Clinton, care analizează impactul pe care îl vor avea diverse subiecte importante asupra țării noastre, precum politica sau viitorul NATO, situația refugiaților, ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană sau politica lui Vladimir Putin și strategia de apărare a Rusiei.

Antena 3 transmite live de la Washington, în această seară, cu Mihai Gâdea și Mircea Badea trimiși speciali.

TVR 1 are în Statele Unite o echipă de trimiși speciali, printre care și șeful știrilor, Claudiu Lucaci. Postul public va difuza în această seară „Noaptea americană” – maraton de dezbateri şi transmisiuni, de la miezul nopţii până la ora 9.00.

Mihai Rădulescu şi Mihai Melinescu se vor afla, pe rând, în studiourile Ştirilor TVR. Adelin Petrişor, Laura Fronoiu, Andreea Anghel şi Ioana Matei vor aduce informaţii din teren, iar Magdalena Moreh şi Claudiu Lucaci se vor afla în punctele importante ale Statelor Unite, cu transmisiuni directe din New York şi Washington.

Digi24 are un corespondent în SUA, Colorado unul din statele care ar putea influența rezultatul alegerilor. În plus, în țară, Alice Iacobescu şi Roxana Lăzărescu, jurnaliști Digi24 transmit de la ambasada SUA din România. Postul de știri va difuza transmisiuni live și pe timpul nopții, scrie PaginadeMedia.ro

Pai da ca ii de interes major pentru majoritatea televiziunilor bune din Romania pentru ca si pentru noi conteaza cine va fi viitorul presedinte in America, sunt multe chestii de rezolvat mai ales cine pe cine voteaza pentru ca si Romanii din SUA care au cetatenie voteaza pentru un viitor presedinte, stiu ca Ana-Maria Prodan sotia antrenorului FCSB voteaza cu Hillary si sunt multi alti care voteaza cum doreste dar conteaza foarte mult si pentru stabilizarea economiei globale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.