Transporter – The Series – Review and Video

Transporter - The Series

Transporter: Seria este un serial franco-canadian de acțiune-aventură, si este bazat pe seria de filme Transporter creat de Luc Besson și Robert Mark Kamen. Acesta este co-produs de Productions Atlantique in asociere cu partenerii de difuzare M6 (Franța), RTL (Germania), Movie Network, Central Film (Canada) și HBO / Cinemax (USA).

Seria urmează evenimentele și conceptul de trilogiei filmului, cu alte cuvinte aventurile persistente de Frank Martin, un profesionist curier conducător auto independent pentru închiriere, care va livra orice, oriunde – fără întrebări – pentru prețul corect.

Chris Vance preia rolul lui Frank de la Jason Statham, actorul francez François Berléand, singurul actor întoarcerea din seria de film, care reia rolul său ca Inspector Tarconi.

Au fost comandate 12 episoade pentru anul 2012, premiera a avut loc in data de 11 octombrie în Germania la RTL iar pe 6 decembrie în Franța la M6.Premiera in Canada a fost stabilita pentru data de 4 ianuarie 2013.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.