VH 1 Classic se rebranduieste in MTV Classic

0
233

VH1 Classic - MTV Classic

Beavis & Butt-Head”, ”Jackass” şi ”Punk’d”, programe celebre ale anilor ’90, revin pe TV de luni și vor putea fi vizionate și în România. Postul de muzică VH1 Classic, care din 1 august trece printr-un proces de rebranding și se transformă în MTV Classic, este disponibil și pentru o parte dintre abonații operatorilor UPC și Telekom.

Postul MTV Classic va difuza începând de luni o serie de emisiuni celebre, precum ”Daria”, ”Beavis & Butt-Head”, ”Aeon Flux”, ”Run’s House”, ”Pimp My Ride”, ”Cribs”, ”Jackass”, ”Punk’d”, ”Wonder Showzen” şi ”Clone High”.

VH1 Classic, care de luni va fi înlocuit de MTV Classic, se află în pachetul Extra Plus de la UPC (peste 140 de canale, la prețul de 40 de lei) și în pachetul Televiziune L de la Telekom (117 canale, la prețul de 57,78 de lei).

În grila RCS&RDS nu se regăsește canalul de muzică VH1 Classic, ci doar VH1, care nu va suferi modificări de la 1 august.

Pe 1 august se împlinesc 35 de ani de la lansarea postului original MTV. Proces de rebranding prin care va trece HV1 Classic face parte din strategia postului MTV de a se concentra din nou asupra ”rădăcinilor sale muzicale”, scrie PaginadeMedia.ro

Poate cine stie in viitorul apropiat cei de la RCS-RDS vor introduce postul MTV Classic si bine inteles MTV Europe daca tot au scos MTV Romania din grila RCS-RDS de pe cablu analogic cat si de pe Digi Cablu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.