TVR Cultural si-a incheiat emisia

TVR Cultural

Postul Cultural al lui TVR, TVR Cultural si-a incheiat emisia sambata noaptea dupa ce anterior a fost inchis si TVR Info.Directorul SRTv, Claudiu Saftoiu a dat ordinul de inchidere a celor doua posturi parerea mea bune, motivul pentru inchiderea emisiilor de pe cele doua posturi a fost situatia financiara a Televiziunii Romane.

Emisiunile postului TVR Cultural vor fi preluate de TVR 2 si TVR 3, aceasta redresare economica a Televiziunii Romane a fost adoptata pe data de 10 august de Consiliul de Administratie al Societatii Romane de Televiziune.

Postul TVR 2 isi va schimba numele in TVR 2 Cultural si va prelua sarcinile postului TVR Cultural, si va fi axat pe cultura si educatie, bine inteles va difuza si filme si piese de teatru si chiar si concerte.

One Response to "TVR Cultural si-a incheiat emisia"

  1. ilica.ionel  September 17, 2012 at 7:07 pm

    AJUTOOOOR ! Suntem otevizati, suntem bolnavi de nimicul cotidian, vrem si noi o gura de gandire… cerem prea mult _!? Nu vrem paine, nu vrem circ, ne vrem pe noi. Daca exista o umbra de demnitate in voi nu veti desfiinta cultura acestui popor care de-a lungul secolelor au plans, au sîngerat, s-au stramutat dar n-au abdicat de la GÎNDIRE . VOI CARE DISTRUGETI CULTURA , G Î N D I Ţ I ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
    iLICA iOAN, CADRU DIDACTIC, 35 DE ANI VOTAT DA LA REFERENDUM

Leave a Reply

Your email address will not be published.