TVR Cultural si-a incheiat emisia

1
2

TVR Cultural

Postul Cultural al lui TVR, TVR Cultural si-a incheiat emisia sambata noaptea dupa ce anterior a fost inchis si TVR Info.Directorul SRTv, Claudiu Saftoiu a dat ordinul de inchidere a celor doua posturi parerea mea bune, motivul pentru inchiderea emisiilor de pe cele doua posturi a fost situatia financiara a Televiziunii Romane.

Emisiunile postului TVR Cultural vor fi preluate de TVR 2 si TVR 3, aceasta redresare economica a Televiziunii Romane a fost adoptata pe data de 10 august de Consiliul de Administratie al Societatii Romane de Televiziune.

Postul TVR 2 isi va schimba numele in TVR 2 Cultural si va prelua sarcinile postului TVR Cultural, si va fi axat pe cultura si educatie, bine inteles va difuza si filme si piese de teatru si chiar si concerte.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

1 COMENTARIU

  1. AJUTOOOOR ! Suntem otevizati, suntem bolnavi de nimicul cotidian, vrem si noi o gura de gandire… cerem prea mult _!? Nu vrem paine, nu vrem circ, ne vrem pe noi. Daca exista o umbra de demnitate in voi nu veti desfiinta cultura acestui popor care de-a lungul secolelor au plans, au sîngerat, s-au stramutat dar n-au abdicat de la GÎNDIRE . VOI CARE DISTRUGETI CULTURA , G Î N D I Ţ I ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
    iLICA iOAN, CADRU DIDACTIC, 35 DE ANI VOTAT DA LA REFERENDUM

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.