Ultimul weekend cu vreme frumoasa din anul acesta

0
3

Canicula

Nu mai e cald ca în plin sezon. Nici soarele nu are aceeaşi strălucire. Dar, asta nu i-a împiedicat pe turişti să dea o ultimă fugă pe litoral. Termometrele au arătat până la 27 de grade Celsius. Iar turiştii au profitat de vremea frumoasă pentru un ultim bronz.

Soarele şi-a arătat razele pe litoral şi asta nu a putut decât să îi bucure pe turiştii care au venit să profite de ultimele zile de plajă. Cei mai tineri şi mai curajoşi dintre ei au făcut şi o baie în mare. Apa este parcă mai bună în septembrie, mai calmă, iar de alge nici nu poate fi vorba.

Cei care nu s-au mulţumit doar cu statul la soare sau cu bălăceala în mare, au experimentat şi o plimbare în larg cu vaporaşul.

Meteorologii spun că acesta va fi ultimul weekend în care turiştii se vor mai putea bucura de vremea frumoasă. De săptămâna viitoare, mercurul din termometre nu va mai urca mai mult de valoarea de 23-24 de grade Celsius!

Sursa: Antena3


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.