Romanii şi bulgarii au un nivel scazut de educatie

0
16

Books

Mai multe rapoarte secrete, care dezvăluie impactul imigraţiei asupra Marii Britanii în guvernarea laburistă, au fost date publicităţii pentru prima dată. Unul dintre aceste documente face referire la efectele imigraţiei din România şi Bulgaria asupra sistemului social britanic, relatează Sunday Express, în ediţia online.

Raportul privind impactul imigraţiei din România şi Bulgaria, devenite membre UE în 2007, este unul care ridică foarte multe probleme şi care scoate la lumină efectele negative ale acesteia asupra sistemului de beneficii sociale. Potrivit documentului, un sfert dintre imigranţii veniţi din aceste ţări au un „nivel de educaţie scăzut” şi , cel mai probabil, au patru sau mai mulţi copii.

În prezent, imigranţii din România şi Bulgaria nu mai pot cere beneficii sociale până nu muncesc un an în Marea Britanie, însă cercetătorii au descoperit că, şi în aceste condiţii, unul din şapte solicita beneficii sociale.

Rapoartele mai arată că imigraţia a crescut net la 178.000 de persoane pe an şi că precedentul Guvern a păstrat tăcerea inclusiv asupra proiecţiilor privind creşterea numărului populaţiei.

Conform studiilor date publicităţii, 94 % dintre imigranţi provin din India, Pakistan şi Bangladesh sau din ţările sărace din Europa de Est.

43 % dintre imigranţi susţin că au venit în Marea Britanie să muncească, în timp ce 26 % vor să studieze, iar 18 % au venit să locuiască cu rudele.

Sursa: Antena3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.