Vreme severa cu ploi, vant, lapovita si ninsoare

0
41

Lapovita si Ninsoare

In intervalul 23 septembrie, ora 23 – 26 septembrie, ora 08. Fenomene vizate sunt intensificări ale vântului şi răcire accentuată. Vor fi perioade de timp în care vântul va avea intensificări în cea mai mare parte a țării, cu rafale în general de 50…60 km/h și temporar va ploua la început în vest, în centru și în nord, apoi local și în celelalte regiuni. În zona montană, la altitudini de peste 1800 m, trecător vor fi precipitații mixte.

Interval de valabilitate: 24 septembrie, orele 02 – 10.Zone afectate: Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, nordul Moldovei și zona montană;

În regiunile vizate, vântul se va intensifica temporar, cu viteze de 55…65 km/h, iar pentru intervale scurte de timp vor fi rafale de peste 65…70 km/h. În zona montană vor fi intensificări susținute ale vântului, cu rafale care pe creste vor depăși 100…120 km/h, scrie RomaniaTV.net.

Deci ne pregatim cu haine mai groase deci la munte se asterne un strat de zapada pe crestele muntilor.Dar vremea se indreapta de saptamana viitoare ii prea devreme sa ne asteptam la frig si la ninsori la campie sau la deal, deci nu ne facem probleme inca cu vremea capricioasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.