Liam Payne lanseaza EP-ul „First Time”

0
66

Liam Payne

”După cum bine știți, în ultimele câteva luni s-au petrecut câteva mari schimbări în ceea ce mă privește… M-am uitat la câteva dintre cântecele extrase de pe noul album, care erau scrise de ceva vreme, și le-am simțit ca fiind făcute pentru o altă perioada din viața mea. Îmi doresc ca albumul meu de debut să mă reprezinte cu adevarat”, a spus Liam Payne.

”M-am reîntors la munca grea de studio pentru a finaliza ultimele piese de pe album. Sunt cu adevărat entuziasmat de muzica pe care o scriu acum și abia aștept să o pot împărtăși cu voi toți. Între timp, vă pun la dispoziție această colecție de piese de care sunt cu adevărat mândru și pe care vreau să o ascultați cu toții”, a mai adăugat artistul.

Tracklist:

1. First Time
2. Home With You
3. Depend On It
4. Slow

Urmatoarea piesă, ”Home With You”, este pretextul ideal pentru a te distanța de aglomerație, de zgomot și de universul casnic. ”Depend On It” este o piesă tandră, o baladă fluidă, interpretată la pian, care se îmbină perfect cu vocea puternică și onestă a lui Liam Payne. ”Slow” este cea de-a patra și ultima piesă a EP-ului, o piesă ce reprezintă confirmarea de netagaduit a sfârșitului unei legături amoroase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.