Liam Payne lanseaza EP-ul “First Time”

0
31

Liam Payne

”După cum bine știți, în ultimele câteva luni s-au petrecut câteva mari schimbări în ceea ce mă privește… M-am uitat la câteva dintre cântecele extrase de pe noul album, care erau scrise de ceva vreme, și le-am simțit ca fiind făcute pentru o altă perioada din viața mea. Îmi doresc ca albumul meu de debut să mă reprezinte cu adevarat”, a spus Liam Payne.

”M-am reîntors la munca grea de studio pentru a finaliza ultimele piese de pe album. Sunt cu adevărat entuziasmat de muzica pe care o scriu acum și abia aștept să o pot împărtăși cu voi toți. Între timp, vă pun la dispoziție această colecție de piese de care sunt cu adevărat mândru și pe care vreau să o ascultați cu toții”, a mai adăugat artistul.

Tracklist:

1. First Time
2. Home With You
3. Depend On It
4. Slow

Urmatoarea piesă, ”Home With You”, este pretextul ideal pentru a te distanța de aglomerație, de zgomot și de universul casnic. ”Depend On It” este o piesă tandră, o baladă fluidă, interpretată la pian, care se îmbină perfect cu vocea puternică și onestă a lui Liam Payne. ”Slow” este cea de-a patra și ultima piesă a EP-ului, o piesă ce reprezintă confirmarea de netagaduit a sfârșitului unei legături amoroase.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Sustine proiectul Radio Noise Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.