Vremea de 1 Mai va fi instabila

1 Mai La Mare

In minivacanţa de 1 mai românii vor avea parte de o vreme schimbătoare de la o zi la alta.Joi, vremea se va ameliora sub aspectul precipitaţiilor, iar valorile termice diurne vor marca o creştere semnificativă în regiunile vestice, nordice şi centrale dar, şi în aceste condiţii, la nivelul întregii ţări se vor menţine uşor mai coborâte decât cele normale pentru acestă perioadă. Cerul va fi temporar noros şi, mai ales după-amiaza şi seara, vor fi averse, în general slabe cantitativ, local la munte, în Transilvania şi în zona deluroasă a Olteniei şi Munteniei.

Valorile termice diurne vor fi în continuare uşor mai coborâte joi decât cele normale pentru acestă dată. Cerul va fi temporar noros, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse.Vineri, vremea va fi în general normală sub aspect termic în cea mai mare parte a ţării, dar gradul de instabilitate atmosferică va fi în creştere. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua în zonele de munte şi în cele estice, unde pe spaţii restrânse se vor semnala ploi slabe, de scurtă durată.

1 mai vine cu vreme frumoasă şi caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 23 de grade, scrie RomaniaTV.net

O vreme destul de instabila in unele zone ale Romaniei va ploua iar in unele zone va fi soare, imi aduc aminte anul trecut a fost destul de frig de 1 Mai dar in urmatoarele zile vremea se va incalzi semnificativ, de saptamana viitoare luni si marti vor fi temperaturi de si de 30 de grade in unele zone ale Romaniei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.