2013 Sziget Festival

0
12

Sziget Festival

În aşteptarea anunţării celor mai importante trupe care vor urca pe scena Sziget Festival 2013 (5 – 13 august) alături de primul headliner, renumita trupă britanică Blur, organizatorii ne potolesc curiozitatea cu numele din programul celorlalte două scene ale festivalului: Arena şi A38.

Acoperind un număr variat de genuri, muzica de anul acesta de la Sziget Festival va răsuna cu Boyz Noize, Nicky Romero, Deichkind, Parov Stelar, Oscar Mulero, Hadouken!, Triggerfinger, The Bots, Die Ärzte, Seeed şi Azealia Banks.

Boyz Noize, sau DJ-ul de origine germană Alexander Ridha, se va ocupa de iubitorii de muzică electronică alături de Nicky Romero, DJ şi compozitor danez de muzică house. Pe o notă electro-hip-hop va intra trupa germană Deichkind, iar ritmurile de electro swing vor fi încredinţate în totalitate renumitului muzician austriac Parov Stelar.

Dezlănţuirea va fi generală pe ritmurile de tehno şi drum & bass ce aparţin DJ-ului şi producătorului spaniol Oscar Mulero, pe dance-punk-ul trupei britanice Hadouken! şi pe muzica celei mai cunoscute trupe germane de punk autentic: Die Ärzte. Tot din Germania vine şi trupa Seeed care promite să mişte publicul în sunete de reggae şi dancehall.

Nici devotaţii rock-ului nu vor fi dezamăgiţi, cu acordurile trupei belgiene Triggerfinger şi cele de afro-punk ale trupei daneze The Bots (membrii au doar 18, respectiv 14 ani!). Mai rămâne solista americană Azelia Banks, o surpriză pe scena muzicii rap, care după succesul înregistrat cu 212, cu siguranţă este aşteptată cu nerăbdare pe scena de la Sziget, detalli pentru concerte si pentru abonamentele pentru Sziget Festival 2013 puteti sa aflati mai multe pe iConcert.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.