Bryan Ferry in concert la Bucuresti

0
4

Bryan Ferry

Bryan Ferry ii va incanta pe romani, in Bucuresti, pe 18 septembrie, la Arenele Romane.

Cei care si-au achizitionat deja bilete pentru concertul care trebuia sa aiba loc pe 1 mai, pot sta linistiti – biletele raman valabile.

Amplasarea locurilor in Arenele Romane pentru acest eveniment va fi organizata special fiind similara cu schema locurilor existenta in incinta Salii Palatului pentru a evita necesitatea relocarii biletelor cumparate pentru data initiala.

Bryan Ferry este un renumit muzician, textier si compozitor britanic, membru fondator al legendarei trupe Roxy Music si autor al hiturilor “Slave To Love”, “Don’t Stop The Dance”, “More Than This”, “Shameless”, “One Night” si “Avalon”.

In varsta de 65 de ani, BRYAN FERRY este considerat unul dintre cei mai importanti muzicieni britanici din toate timpurile. A devenit faimos la inceputul anilor ’70 pentru stilul sau vocal suav si melancolic, pentru prezenta scenica impecabila si eleganta si pentru stilul vestimentar inconfundabil.

Bryan va interpreta pe 18 septembrie noile sale compozitii precum si hit-urile care l-au consacrat.

Biletele pentru acest spectacol sunt disponibile online la Eventim.ro si in retelele magazinelor Germanos, Orange¸ Vodafone, Domo in librariile Humanitas si Carturesti putand fi procurate la urmatoarele categorii de pret in functie de pozitia locurilor in arena: 120, 160, 210, 280 si 350 lei.

Concertul BRYAN FERRY din 18 septembrie 2010 este produs de One Event.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.