Liviu Hodor a intrat in ADJPR

Liviu Hodor

Liviu Hodor este prezent in piesajul muzical inca din adolescenta. El a reusit sa imbine cu succes activitatea de DJ radio cu cea de DJ de club si artist.

Liviu a hotarat sa intre in ADJPR (Asociatia DJ-ilor Profesionisti din Romania). Asociatia, recunoscuta pe plan national cat si international, protejeaza interesele DJ-ilor membrii si le ofera anumite facilitati.

Liviu Hodor si-a inceput cariera la 16 ani, ca DJ radio la un post local din orasul natal Campulung. La 18 ani deja mixa in cluburile din toata tara si nu a mai durat mult pana a primit propriul show radio la Vibe FM.

Din toamna anului trecut, Liviu realizeaza impreuna cu Dj Andi cea mai de succes emisiune interactiva cu mixuri live – Request 629 la Radio 21.

Ca artist, Liviu a colaborat la mai multe piese de succes, ultima fiind “Sweet Love”, cu Mona. Cei doi au fost premiati la categoria Best Debut in cadrul Galei Premiilor VIP din luna august.
In paralel cu evenimentele si concertele la care participa, Liviu si Mona se pregatesc de lansarea videoclipul piesei “Sweet Love”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.