Kylie Minogue a anuntat tracklist-ul noului sau album

KylieKylie Minogue a dezvaluit numele pieselor care vor fi incluse pe “Aphrodite”, viitorul sau album, scrie

Noul album contine colaborari cu Calvin Harris, Jake Shearsand (Scissors Sisters) si Tim Rice-Oxley (Keane).

Primul extras pe single este piesa “All The Lovers”, care va fi lansata oficial pe 28 iunie.

Iata tracklistul complet al albumului “Aphrodite”:

All The Lovers
Get Outta My Way
Put Your Hands Up (If You Feel Love)
Everything Is Beautiful
Better Than Today
Too Much
Cupid Boy
Looking For An Angel
Can’t Beat The Feeling

“Aphrodite” este primul album de studio lansat de Kylie Minogue dupa o pauza de trei ani. “Aphrodite” va fi disponibil in magazine incepand cu data de 5 iulie.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

2 Responses to "Kylie Minogue a anuntat tracklist-ul noului sau album"

  1. Kyle Minogue  October 20, 2010 at 2:49 pm

    can’t get you out of my head

Leave a Reply

Your email address will not be published.