Noul album Faithless a fost compus in Jamaica

1
6

FaithlessMaxi Jazz, solistul de la Faithless, a declarat recent intr-un interviu ca a avut nevoie de o noua sursa de inspiratie, majoritatea pieselor de pe “The Dance”, noul album al trupei, fiind compuse in casa mamei sale din Jamaica.

Departe de oameni si tehnologie, artistul a pus pe hartie cel mai introspectiv si contemplativ album Faithless. Maxi Jazz a ales locul respectiv fiind sigur ca acolo va putea lucra fara sa fie intrerupt, spunand ca: “Era singurul loc la care ma puteam gandi unde, daca suna telefonul, stiam ca nu e pentru mine”. De asemenea, artistul a povestit ca ora ideala pentru compus este 3 dimineata: “Stau toata noaptea sa lucrez pentru ca acest timp are ceva special. Cand e zi, atmosfera e plina de vibratiile oamenilor pe cand noaptea, cand toata lumea doarme, ai loc sa fii creativ.”

In acelasi spirit al solitudinii a fost inregistrat si albumul, intr-un studio aflat in afara Londrei, situat in cadrul unei ferme ce apartinea producatorului Rollo.

Pentru partea vocala a pieselor, Faithless a colaborat cu artisti cunoscuti precum Dougy Mandagi de la Temper Trap, Neil Arthur din Blancmange, Jonny Fox din The King Blues si Dido, sora lui Rollo fiind un vechi colaborator al trupei.

“The Dance” a iesit pe piata pe data de 17 mai si va beneficia de o serie de concerte de promovare, printre care si unul in Bucuresti pe data de 16 iulie pe Stadionul Iolanda Balas Soter, in cadrul Ciuc Summer Fest.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.