Streetwear romanesc cu suflet: descopera noul brand MOLIE

0
137

Banner Molie

Molie este un brand autohton de streetwear care vizeaza oamenii ce-si transporta arta in rucsac, muzica de suflet in casti si peisajul urban pe tricouri. Procesul de creatie Molie duce conceptul de handmade la un alt nivel; fiecare tricou, bluza si caciula poarta o amprenta unica, de la site serigrafice scoase din propriul “cuptor”, la imprimarea manuala pe fiecare tricou, la coaserea individuala a etichetelor si pana la ambalarea personalizata a produsului finit. Filosofia Molie se oglindeste in sintagma The Dark Side of a Butterfly (“Partea intunecata a unui fluture”) si se afla la granita dintre bunatate si deceptie, optimism si realism sau lumina si intuneric, asa cum este si sufletul visatorului urban.

Molie inseamna doua minti cu aceleasi pasiuni:

Dragos Stefan (aka Brain Potion) ilustreaza imbracamintea destinata barbatilor si semneaza toate materialele grafice din cadrul proiectului. Imortalizeaza colectiile Molie in lookbook-uri inedite, sub forma de fotografii si videoclipuri. Mai mult decat atat, transpune vibratiile orasului in coloane sonore pentru fiecare proiect video de prezentare Molie. Fiecare cutie de packaging este insufletita cu spray, marker sau logo din lemn vopsit, toate realizate manual.

Elena Diana Radut se afla in spatele intregului proces de imprimare serigrafica a produselor. Dupa ce da viata fiecarui tricou in parte prin imprimare manuala, coase cu grija fiecare eticheta si se ocupa, cu suflet, de ultimele retusuri. Nu in ultimul rand, Elenei ii apartin design-urile destinate sexului frumos marca Molie.

FB MOLIE: fb.com/MolieBrand

INFO & COMENZI: comenzimolie@gmail.com / +40 722 289 186

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.