CFR Cluj invinge pe FC Vaslui cu 2-0


CFR Cluj

Cadu, din penalty, şi Weldon au marcat golurile prin care CFR Cluj a învins cu 2-0 pe teren propriu pe FC Vaslui în ultimul meci din etapa a 7-a din Liga I. În urma acestui rezultat, formaţia din Gruia urcă pe locul 2 în clasament, la un singur punct în spatele liderului Dinamo.

CFR a fost echipa mai periculoasă în prima repriză, când Sougou, Nuno Diogo, Ronny, Rafael Bastos sau Weldon au ratat cele mai importante şanse pentru trupa lui Jorge Costa. Tehnicianul portughez a primit însă şi o veste proastă, Beto accidentându-se în minutul 23, după o ciocnire cu Wesley, locul său fiind luat de Mincă.

Portarul de rezervă al clujenilor nici nu a apucat să se încălzească bine, că Zmeu i-a şi dat primele emoţii, când a luftat din 6 metri la un corner, însă s-a descurcat foarte bine cu cinci minute înainte de pauză, când a blocat excelent centrarea foarte periculoasă a lui Sânmărtean.

Partea a doua a început cu două greşel de arbitraj, un gol anulat al lui Wesley pentru un offside inexistent şi un penlaty refuzat gazdelor, după ce Frakas l-a faultat în careu pe Ronny. Trupa din Gruia a continuat să fie mai periculoasă, iar Weldon şi Ronny au fost aproape de deschiderea scorului în minutul 58, dar ambii au ratat întâlnirea cu mingea centrată de Camora în faţa porţii.

În minutul 70, CFR a deblocat tabela, prin Cadu, care a transformt un penalty uşor acordat de arbitrul Robert Dumitru după un duel între Balaur şi Sougou. Clujenii s-au desprins la două goluri după numai trei minute, atunci când Weldon l-a învins pe Cerniauskas cu o lovitură de cap din mijlocul careului, în urma centrării perfecte a lui Renan.

Imediat după ce au primit al doilea gol, vasluienii au avut şansa de a relansa meciul, dar execuţia lui Adailton din lovitură liberă a lovit bara. Acelaşi atacant brazilian, Sânmărtean şi Wesley au avut ultimele şanse la poarta lui Mincă pe finalul unei partide care se anunţa mult mai tensionată, în special după ce a fost prefaţată de declaraţiile războinice ale conducătorilor celor două formaţii, citeaza Antena3.

CFR: Beto (Mincă 23) – Panin, Cadu, Nuno Diogo, Camora – Bastos, Celestino, Renan Garcia – Sougou, Weldon (Kivuvu 88), Ronny (De Zerbi 63)

FC Vaslui: Cerniauskas – Milanov, Balaur, Farkas, Milisavljevic – Zmeu (R. Costin 72), Pavlovic – Adailton, Wesley, L. Sânmărtean – Temwanjera (Y. Bello 78).

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.