Dinamo Tbilisi – Steaua Bucuresti, scor final 0-2


Steaua Bucuresti

Steaua Bucuresti s-a impus la Tbilisi cu 2-0, graţie unei duble a lui Iancu (64, 80) şi a unei parade excelente a lui Tătăruşanu la un penalty acordat gazdelor in minutul 61.

Steaua a pus presiune pe adversar încă din startul partidei, fiind net superioară la capitolul posesie. Totodată, Steaua a fost şi echipa care a reuşit să-şi creeze ocazii importante de a marca, prin Chiricheş (9) şi Nikolici (26). În ciuda insistenţei Stelei în ofensivă, georgienii antrenaţi de cehul Dusan Uhrin Jr, fostul tehnician de la Poli Timişoara, au reuşit şi ei să îşi treacă în cont câteva acţiuni periculoase, cea mai importantă fiind cea a lui Khamaladze (30), care a şutat pe lângă poartă, din interiorul careului.

Şi în repriza a doua jocul a fost controlat de stelişti, care au trecut din nou pe lângă gol în minutul 51, prin Adi Popa, găsit bine în careu de Tănase; acesta din urmă şi-a încercat şi el norocul cu un şut de la distanţă, respins, însă, de Loria.

După o oră de joc, o greşeală personală a lui Latovlevici, care a făcut henţ în careu, putea să-i coste scump pe “roş-albaştrii”, dar Tătăruşanu a stat excelent în poartă la lovitura de la 11 metri şi a reţinut şutul lui Xisco.

La scurt timp după ce i-a trecut glonţul pe la ureche, Steaua a reuşit să deschidă scorul prin Gabriel Iancu (64), care a înscris cu un şut de la 20 de metri. Golul i-a descătuşat pe elevii lui Reghecampf, care au început să caute şi mai insistent poarta, iar eforturile lor au fost răsplătite în minutul 80, când acelaşi Iancu a dus scorul la 2-0, cu un şut plasat, din careu, după o centrare a lui Tănase.

Meciul retur dintre Steaua şi Dinamo Tbilisi va avea loc pe 6 august, pe Arena Naţională din Capitală, la ora 20.45, scrie rtv.net

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.