Dragomir: „CFR nu a contat! 7 inşi de la ei nu mă iau la viteză, chiar dacă am 60 de ani”

0
30
CFR Fotbal
Photo Credit ProSport.ro

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a comentat prestaţia celor de la CFR Cluj în Liga Campionilor precizând că ardelenii au jucat foarte slab şi că ar trebui să schimbe ceva rapid.

Dragomir a vorbit şi despre gestul incredil al lui Sorin Cîrţu care a spart geamul băncii tehnice, afirmând că un asemenea comportament nu ar trebui să fie prezent într-un meci de Champions League.

„Cîrţu e nervos cu nervii! Mi s-a părut un gest fără precedent într-o competiţie atât de înaltă. Cîrţu este antrenor bun, dar nu ai voie să-ţi pierzi controlul în asemenea competiţii. Gestul se uită, dar rezultatul rămâne. Ar trebui să ia nişte pastile pentru că poate să moară pe bancă. CFR-ul este o echipă neputincioasă, are numai prima şi a doua viteză. Când ai pe Bud în echipă, să-l pui pe Bjelanovic să joace mi se pare incredibil. Este o echipă de locul 8 în Liga I. Ei nu pot face pressing, iar Basel a câştigat numai prin pressing.

Nici nu a contat ca echipă CFR Cluj. Este un semnal de alarmă, trebuie obligatoriu să schimbe ceva. Acest meci a fost printre cele mai proaste pe care le-a făcut o echipă în cupele europene. În afară de Culio, Traore şi Cadu nu aş ţine pe nimeni la CFR. Sunt mulţi jucători care le-au fost băgaţi pe gât celor de la CFR. Şapte inşi de la CFR nu mă iau la viteză în acest moment, chiar dacă eu am 60 de ani”, a declarat Dumitru Dragomir la gsptv.
Citeste mai multe pe prosport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.