EURO 2016: Franta – Germania, scor final 2-0

Euro 2016

Finalul partidei de la Marseille! Franța se impune cu 2-0 în fața Germaniei și se califică în finala Euro 2016, acolo unde va întâlni Portugalia lui Cristiano Ronaldo.

Franța este pentru a treia oară într-o finală de Euro. Până acum, a obținut victoria de fiecare dată, în 1984 și 2000.Antoine Griezmann a marcat o ”dublă” în semifinala Germania-Franța 0-2, de aseară, de la Marsilia, ajungând la șase reușite în acest turneu, dublu decât oricare alt jucător. Atacantul lui Atletico s-a așezat și mai confortabil acum în poziția de lider al clasamentului golgheterilor la turneul final din Franța.


Radio Noise Romania on Google Play


Radio Noise Romania on iOS


Radio Noise Romania on BlackBerry World

Un singur fotbalist a marcat mai multe goluri la o ediție de Campionat European. E vorba tot de un francez, Michel Platini, care a înscris de nouă ori la ediția din 1984 a Europenelor. Restul golgheterilor la Europene, la toate celelalte ediții, nu au depășit niciodată cinci goluri, scrie DigiSport.ro

Germania si Franta au jucat destul de bine si s-au impus in joc dar Franta pot sa zic ca a avut si noroc la finele primei reprize cu acel gol si dupa aia avut si putina incredere in echipa si au mai marcat un gol.Si echipa Germaniei a avut foarte frumoase catre poarta Frantei dar cu ghinion.

Radio Noise Web Player
Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.