Gaz Metan Medias castiga in fata lui FCM TG Mures cu 2-1


Gaz Metan Medias

Gaz Metan Mediaş a câştigat cu 2-1 în ultimul meci din etapa a 8-a, disputat pe teren propriu împotriva lui FCM Tg. Mureş. Echipa lui Cristi Pustai a fost la un pas de a pierde un avantaj de două goluri pe final, deşi a evoluat aproape o repriză în superioritate numerică.

Medieşenii şi-au luat tare adversarul şi au deschis scorul încă din minutul 6, când Bawab a preluat excelent şi l-a lobat elegant pe Albuţ. Replica oaspeţilor nu s-a lăsat aşteptată, dar Ilyes şi Subotic, în trei rânduri, nu l-au putut învinge pe Pleşca.

Scăpaţi fără să primeascp gol din perioada bună a mureşenilor, elevii lui Pustai şi-au dublat avantajul, prin acelaşi Bawab, în minutul 39, iar Ciprian Petre a trecut chiar pe lângă 3-0 cu puţin timp înainte de pauză.

Echipa lui Sabău a rămas în inferioritate numerică în startul părţii secunde, când Pădureţu a primit al doilea cartonaş galben pentru că l-a lovit cu capul în gură pe Trtovac. Cu un om în plus pe teren, gazdele au fost aproape să închidă definitiv conturile, însă Frăsinescu, Bud, Bawab şi Dan Roman nu au putut concretiza ocaziile avute.

Medieşenii ar fi putut regreta ratările în minutele de prelungire, atunci când Sergiu Buş a redus din diferenţă cu un şut din interiorul careului, iar Bumba a fost la un pas de a marca un gol cât un punct pentru FCM, dar Pleşca a intervenit providenţial.

Gaz Metan: Pleşca – Trtovac (Frăsinescu 54), Fl. Lazăr, Markovic, Vukadinovic – Cr. Todea (Pârvulescu 64), Breveld – Hoban, Bawab, C. Petre – Bud (D. Roman 76)

FCM Tg. Mureş: Albuţ – Vagner, E. Nicu, D. Matei (Gugu 83), Iencsi – Pădureţu, Jamal Mohammed, Ilyes, Fl. Dan (Sg. Buş 65) – Subotic, Cavalli (Bumba 60).

Sursa: Antena3

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.