La Cupa Mondiala de la Stuttgart, Larisa Iordache a primit Medalie de Argint

0
9

Larisa Iordache

Larisa Iordache a obţinut următoarele note: 14.933 la sărituri, 13.466 la paralele, 14.766 la bârnă şi 14.433 la sol. Cu un total de 57.998 puncte, Iordache s-a clasat pe locul secund, obţinând medalia de argint.

Pe podium au mai urcat Elisabeth Price (SUA), medalie de aur (58.032 puncte) şi Giulia Steingruber (Elveţia), medalie de bronz (56.699).

La feminin, în cadrul Cupei Mondiale au mai concurat gimnastele Vanessa Ferrari (Italia), Carlotta Ferlito (Italia), Elisabeth Seitz (Germania), Briannah Tsang (Canada) şi Ruby Harrold (Marea Britanie).

Concursul masculin la individual-compus este programat duminică.

În paralel cu concursul de Cupă Mondială, la Stuttgart se desfăşoară şi un concurs pe echipe, cu Austria, Brazilia, Bulgaria, China, Franţa, Marea Britanie, Japonia, Rusia, Elveţia, Ucraina şi SUA la start.

Vineri au avut loc calificările în concursul pe echipe, sâmbătă seara fiind programată finala pe echipe la masculin, iar duminică având loc cea pe echipe la feminin.

Cu etape programate pe trei continente, ediţia 2013-2014 a Cupei Mondiale a debutat la Stuttgart la finalul acestei săptămâni, fiind urmată de etapele de la Glasgow (7 decembrie), Greensboro (SUA, 1 martie) şi Tokyo (Japonia, 5-6 aprilie), scrie RomaniaTV.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.